Menu

DANSHEN PLUS

Herba Terpilih

header photo

Herba Pilihan

MAKSUD TERSEMBUNYI DARIPADA TANDA-TANDA SAKIT DIBADAN

Adakah anda sering berasa letih dan lesu kebelakangan ini?....letih dan lesu selepas bekerja seharian adalah lumrah tetapi jika anda kerap merasainya walaupun ketika melakukan perkara remeh maka SILA BERI PERHATIAN. Walaupun anda tidak sakit ini tidak bermakna anda SIHAT. Terdapat 99.9% individu berada dalam Separuh Sihat yang boleh mencetuskan Penyakit Kronik!

 

sakit jantung

 

SILA BERI PERHATIAN PADA SIMPTOM BERIKUT :-

  1. Lemah Tubuh Badan
  2. Kurang Penglihatan dan Rabun
  3. Sakit Dada
  4. Telinga Berdengung
  5. Sakit Kepala dan Berat Kepala
  6. Berdebar-debar
  7. Pening Kepala
  8. Rasa Dahaga dan Kerap Kencing
  9. Kebas-kebas Tangan dan Kaki
  10. Demam dan Rasa Tidak Selesa Di Bahu
   
Tanda-tanda awal masalah kesihatan    

Statistik pada tahun 2010  setiap hari 32 orang mati secara mengejut akibat serangan jantung serta penyakit kronik yang lain. Peningkatan jumlah kematian semakin meningkat setiap tahun. Penyakit jantung merupakan pembunuh NO 1 di negara kita. Sebab itu kita harus mengenal pasti simptom-simptom yang sering terjadi kepada keluarga terdekat dan pastikan dibawa ke hospital dengan kadar segera. Jika tidak ia akan memudaratkan dan kemungkinan boleh menyebabkan kematian sekiranya di tahap kritikal. Kepantasan anda membuat pencegahan mampu menyelamatkan nyawa anda dan orang yang anda sayangi !

 

   
TASLY DANSHEN PLUS CEGAH SAKIT JANTUNG
PENCEGAHAN AWAL MENYELAMATKAN NYAWA!

 

KLIK VIDEO DIBAWAH

   

 

BAGAIMANA PLAK TERBENTUK?

   

salur darah tersumbat

 

SIMPTOM-SIMPTOM AWAL

SIMPTOM SAKIT JANTUNG

 

  1. Rasa tidak selesa pada dada seolah-olah ada sesuatu yang menekan
  2. Rasa sakit menular ke leher seolah-olah ada sesuatu yang mencekik
  3. Rasa lenguh pada lengan terutama ketika bekerja atau melakukan sesuatu aktiviti
  4. Sukar bernafas seolah-olah ada sesuatu yang menikam pada dada
  5. Pedih perut iaitu seperti ada angin atau mengidap gastrik
  6. Kepala berpusing Badan lemah serta berpeluh sejuk

 

JANGAN BIMBANG....

 

TASLY DANSHEN PLUS

 100% Herba 

Penemuan Terkini !. Satu pertemuan yang memberi harapan kini heboh diperkatakan didalam Media Antarabangsa tentang TASLY DANSHEN PLUS. Kajian Klinikal 9 daripada 10 pengguna menyatakan mereka bertambah sihat. Pastikan Anda Mencubanya!

 

UBAT HERBA JANTUNG DAN KOLSTEROL

 

TENTANG TASLY DANSHEN PLUS

Selepas bertahun-tahun menjalan ujian aplikasi perubatan klinikal dan penyelidikan santifik terbukti suatu ubatan tradisional cina yang dipermodenkan boleh mengurangkan risiko pelbagai penyakit masa kini.

 

Penyelidikan klinikal keatas TASLY DANSHEN PLUS membuktikan:-

  • Membantu mengurangkan kesakitan dengan segera
  • Membantu menghentikan angin pektoris dengan pengambilan secara sub-lingual (buka kapsul dan taburkan bawah lidah
  • Aplikasi klinikal Tasly Danshen boleh digunakan semasa kecemasan

 

TASLY PILIHAN 200 JUTA PENDUDUK DUNIA SETIAP HARI

Herba Tasly Danshen Plus telah mendapat kepercayaan pengguna seluruh dunia semenjak tahun 1994.

6 FUNGSI UTAMA TASLY DANSHEN PLUS

1. Mencegah Penyakit Jantung Koronari

Berfungsi anti-pengumpalan platelet, mengurangkan kepekatan darah, meningkatkan mikro-peredaran, anti-oksida dan menyingkirkan radikal bebas

Para professional mengesyorkan bahawa golongan dewasa (lelaki >35 tahun dan perempuan >40 tahun mengambil Kapsul Danshen plus secepat mungkin kerana jantung mereka perlu diberi penjagaan yang lebih serius.

2. Mencegah Daripada Strok 

Mencegah pembentukan gumpalan darah beku dan embolisasi dan memperbaiki peredaran darah dengan menyingkirkan stasis darah

Aplikasi klinikal menunjukkan penggunaan TASLY DANSHEN PLUS KAPSUL bersama rawatan lain mempunyai kesan baik ke atas pesakit strok otak

3. Melancarkan Mikro-peredaran

Melancarkann mikro-peredaran iaitu peredaran darah antara kapilari arteri dan vena dan meningkatkan mikro-peredaran badan

Kajian di Fakuliti Perubatan Universiti Keio, Japan menunjukkan bahawa TASLY DANSHEN PLUS mempunyai kesan ke atas pelbagai sasaran dalam menyelesaikan masalah mikro-peredaran

4. Mengurangkan Lemak Darah (Kolesterol)

Membantu pengurangan paras lipid darah terutamanya kolestrol dan mengurangkan kepekatan lipid darah dan trogliserida

5. Merawat komplikasi Diabetes dan Buah Pinggang

Mempunyai kesan terhadap perubahan rheologi darah, anti-ion kalsium dan membantu pengurangan paras trigliserida dan kolestrol

6. Melindungi Sel Hati

Tabiat pengambilan alkohol yang berlebihan dan pengambilan makanan yang terlalu berminyak akan mengakibatkan mikro-peredaran hati terhalang dan malfungsi hati. serta perasaan yang tidak normal seperti rasa tidak selesa di sekeliling hati dan pengurangan selera makan

Penggunaan DANSHEN PLUS selama 3 bulan akan mengembalikan fungsi hati yang normal dan memulihkan hati yang rosak

 

Kaedah Satelite Mapping Technology

Melalui "Clinical TrialsApproval – US FDA Phase 1" terbukti Kapsul Danshen Plus mempunyai fungsi membersihkan lapisan dalaman saluran darah selepas 30 minit pengambilannya.

Video ini adalah hasil kajian sebenar yang di buat di Medical School of Keio University Japan (80,000x zoom) menggunakan kaedah Satellite Mapping Technology (SMT). Ia membuktikan keberkesanan Danshen Plus Kapsul menyingkirkan kolestrol dan plak yang menyebabkan sumbatan di dalam saluran darah mikro (kapilari). Video ini adalah hasil ujian FDA Fasa ke 2 selepas kejayaan ujian FDA Fasa pertama. Saksikan bagaimana Danshen Plus bertindak menyingkirkan plak-plak dan halangan yang menyebabkan sumbatan di dalam pembuluh darah mikro (kapilari) dalam masa 6 minit melalui "Clinical Trials Approval – US FDA Phase 2" 
 
 

 

 

KERATAN AKHBAR UTUSAN TENTANG TASLY DANSHEN PLUS

KLIK UNTUK BACA

 

 

 APA KATA DOKTOR TENTANG TASLY DANSHEN PLUS?

Klik Video Ini..

           

 

SOALAN YANG SERING DI TANYA ?

Apa kandungan utama Tasly Danshen Plus?

Ada 4 kandungan utama dalam produk herba Tasly Danshen Plus. Kesemuanya merupakan ubat tradisional china yang telah digunakan beribu-ribu tahun lamanya dan kini dihasilkan melalui teknik-teknik moden yang bersesuaian dengan penduduk negara Asia Tenggara yang beriklim panas dan lembab. 4 kandungan tersebut adalah :-

1. RADIX SALVIA

  • Menbekalkan khasiat kepada darah & menstabilkan status darah
  • Mengalakkan peredaran darah dengan menyingkirkan statis darah

2. NOTO GINSENG

  • Menghentikan pendarahan

3. RADIX ASTRAGALI

  • Mengekalkan tenaga vital
  • Meningkat sistem imuniti badan

4. ROSEWOOD

  • Meningkatkan keupayaan peredaran darah
  • Mencegah pembentukan bekuan darah

 

Penting : Sebelum membeli sesuatu produk pastikan ia ada kelulusan Halal JAKIM, KKM dan US-FDA

Produk ni ada sijil halal ke?

YA. Produk Tasly Halal adalah 100% halal dan selamat untuk dimakan. Kandungan produk 100% dari tumbuhan herba tanpa bahan kimia. Sila klik link DIREKTORI HALAL bagi pengesahan :-

http://www.halal.gov.my

 

Produk Tasly ada Kelulusan KKM ke?

YA. Syarikat Tasly telah menghantar produk kepada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) untuk membuat analisa agar setiap produk selamat digunakan. Sila Klik link untuk pengesahan KKM :- 

http://kkm.gov.my

 

Produk ni lulus FDA - apa itu FDA? 

YA. Produk Tasly juga telah mendapat pengiktirafan US - FDA (sebuah badan antarabangsa yang mengawal selia Ubatan dan Makanan yang beroperasi di Amerika Syarikat). Bagi mendapat pengiktirafan FDA, syarikat Tasly telah menepati 6 piawai antarabangsa iaitu 6G. Untuk keterangan lanjut tentang US-FDA sila klik link dibawah ini :-

http://fda.gov

 

FAKTA TENTANG SYARIKAT TASLY

  • Syarikat TCM yang pertama mendapat kelulusan US-FDA IND diantara 6 ribu syarikat TCM di negara China
  • Telah bertapak di Malaysia lebih dari 10 tahun
  • Lebih 100 ribu rakyat Malaysia mengambil produk Tasly setiap hari
  • Produk ini telah di gunakan hampir 35 buah negara
  • Lebih 200 juta penduduk dunia mengunakan TASLY setiap hari
  • Lebih dari 10 ribu hospital di China menggunakan produk TASLY
  • Produk TASLY juga telah di gunakan lebih dari 30 buah negara seluruh dunia antaranya Jepun, Korea, Vietnam, UAE, Russia, Amerika, Brazil, Perancis, Singapura, Indonesia dan Afrika

 

IBU PEJABAT TASLY DI TIANJIN, CHINA

 

tasly seluruh dunia

 

TASLY SYARIKAT FARMASEUTIKAL DUNIA

 

 BUKU KLINIKAL


TESTIMONI

“Sesungguhnya Allah SWT jua yang memberi kesembuhan pada setiap penyakit yang di uji kepada hambanya. Produk hanyalah Asbab kepada kesembuhan yang datangnya dari Allah SWT. Ruangan ini hanyalah perkongsian testimoni pengguna yang berjaya dirawat melalui kesungguhan dan pengambilan mengikut aturan”

 

TESTIMONI 1

ABANG RAMLI BAHAGIA BERSAMA KELUARGA

 

Penafian : Hasil boleh berbeza bergantung kepada kes

 


TESTIMONI 2

 

 

PENAFIAN : HASIL BOLEH BERBEZA BERGANTUNG KEPADA KES

 


TESTIMONI 3 

 

"Saya bersyukur kepa ALLAH kerana di pertemukan dengan Danshen Plus. Dah setahun lebih saya mengambilnya dan dah 100 lebih botol dan kini boleh dikatakan saya sihat 80%" - En Suhaimi, Thailand

 

 

 

PENTING- Jangan Beli Dulu!

 

SEHINGGA ANDA TELAH MENONTON VIDEO INI

 

 

MASA UNTUK BERTINDAK! 

 

 

TASLY DANSHEN PLUS

100% Herba Terpilih

tasly-danshen-plus-penawar-jantung

 

1 BOTOL (30 kapsul)  : RM175 

tambahan RM10 Kourier @ RM185

Harga Pasaran : RM201

 

cara makan-tasly-herba jantung

1 botol ( 30 kapsul)

Cara Makan TDP

 

 

ubat jantung-tasly danshenn plus

 

Pelanggan Kami Yang Membeli Tasly Danshen Plus Turut Mendapatkan Kombinasi Produk Dibawah bagi meningkatkan lagi kualiti kesihatan mereka !

KLIK UNTUK INFO PRODUK  (harga TERKINI + GST 6%)

DONG CHONG COA (RM133)
MARGARET PLUS (RM122)
 WILD GINSENG  (RM191)
MONASCUS (RM69)
DEEPURE TEA (RM128)
TASLY B-CLEANSING (RM106)
TASLY ALOE PLUS (RM106)
TASLY HERBAL TEA (RM85)

 

Untuk Pertanyaan Sila Hubungi  :-

MOHAMAD TAJUDIN BIN MOHD GHAZALI & SITI MARDIAH BT ZAINAL ABIDIN

012 - 358 6478  /  019 - 226 6478

 

BELI dengan penuh YAKIN !!!

Perniagaan ini sudah berada di pasaran dunia antarabangsa semenjak tahun 1994

100% kejayaan penghantaran produk !!!

 

Penghantaran kourier-gdex-tasly sabah

kourier-herba tasly

 

 

JAMINAN : Wang Dikembalikan Jika Produk Tidak Diterima

 

 

UNTUK PEMBAYARAN :-

 

atau

 

Tambahan RM10 untuk POSLAJU / GDEX

 

ARAHAN: Sila hantar info berikut selepas pembayaran :-

  1. Nama & Alamat Pos
  2. No H/p Kad Pengenalan (pendaftaran percuma)
  3. Nama Bank & Jumlah Masa & Tarikh Bayaran
  4. Simpan bukti bayaran sehingga produk anda sampai ke destinasi

 

Apa kata client tentang kami ? :-

 

servis-pantas-tasly sabah

 

 

"Semalam order 2 hari dah sampai!!! so memang tak putus ubat ni aku consume tiap hari, bagus baa.. servis kamu" - Puan Rita, Kota Kinabalu

"Abah saya gembira sangat, dia puji servis cekap. Abah bagi 5 bintang" - PakCik Hamid, Kedah

"Memang akak beli dengan Siti jer bila habis. Akak suka cara Siti layan customer online macam akak ni"- Kak Milah, Kuantan

 

 

DAPATKAN PRODUK TULEN DARI  PENGEDAR SAH TASLY DI LOKASI BERIKUT :-

MALAYSIA SABAH SARAWAK KUALA LUMPUR SELANGOR
         
                     
PERLIS KEDAH PERAK PULAU PINANG PAHANG
         
                                                                           
N.SEMBILAN MELAKA JOHOR KELANTAN TERENGGANU
         
         
   
SINGAPURA INDONESIA BRUNEI    

 

 

testimoni-tasly sabah tasly sabah tasly sabah-inanam taipan
100 RIBU  PENGGUNA DIMALAYSIA MENGGUNAKAN PRODUK TASLY SETIAP HARI - ANDA BAGAIMANA?